uhhuh
HarryYeoh
nick2155
Shuji
Charlie1412
head.candy
higashi1987
dingelingyi
PatronusBruce
Dusty
Gacktbaby123
orientalex18
MiqDelAire
Callme_777
oceananimal
Q_winter
JayGrey
boasivir
roodoor
Wilhelm
Taliz
newbieinhtx
worldspy
SirNupsi
Seyren
booster
Talan
Bone
xzn
louie7992
Uchigatana
Starvewolf
Claudia
Jesica22
hoyu
AndreinaEZP
Sara88
vorlon
IndyCarAce
Naoland1
WinterHeat
Xlc
Jaz1
nom.nom
jasonx
itiscy
aellieking
Rufud
S.Korea.guy
ThisCharmingOhioMan
vixen
TheRedMaverick
Ocellaris
armstrongnj
justyohan
Canpower
jekming
Emilyjosephine
booduh
sisig
usopopus
John_Chen
funnynaughtynice
Timmy_
Yuuka.franzi
dw3kb46uwbfcn47tfquu
onlymad
yossy
BabyRage7
Genyoung25
SpookyBabe
rebecca
nycundaground
enoughrope
Carenpons
qkhhhh
ElleYouEsTee
natedogg
TigerVN
Nootnoot
Yommy
terrible_advice_giver
zg375
Tom13o
Taffee
AsianSidekickNerd
Chopiii
TrishPhilly1975
lllAX
Mari
obedientgirl4u
silkman
Koo
benji9
Hidekinho
Lilneko
jdlanda
whitefemale
MauSse
Milizzy
Online Users

- Forum
- Main Forum
- The forum for Asian guys and non-Asian girls
- Other Languages & Language Exchange
- Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
- ice_cream
-
Topic Author
- Junior Boarder
-
Less
More
- Thank you received: 5
14 years 9 months ago #22245
by ice_cream
Polki i Azjaci / Związek z azjatą? was created by ice_cream
Wstępnie mówiąc chodzi nam tutaj o znajomości, związki jednak mogą się zdarzyć.
Każdy preferuje co innego, a nasze preferencje dotyczą właśnie azjatyckich mężczyzn.
Co nam się w nich podoba? Dlaczego nas pociągają? Czy jednak przeszkadza nam coś w nich?
Ile z was było w związku z azjatą? Jak się poznaliście? Jaki on był, a może jest?
Podzielmy się wszystkim właśnie tutaj.
Każdy zaczyna tą przygodę trochę inaczej.
Moja pochodzi od zainteresowaniem muzyką azjatycką, bożeeee... jak mi to namieszało w głowie. Teraz ciężko mi sobie wyobrazić związek z białym facetem. Charaktery pomiędzy jednym, a drugim różnią się tak bardzo. Właściwie w moim przypadku dziele również azjatów na różne typy.
Wiem, może wydać się do dziwne, ale cóż... nie przepadam za japończykami, chociaż poznałam kilku całkiem miłych. Koreańczycy są bardzo otwarci, czasami aż za bardzo, wietnamczycy i chińczycy są małomówni i najlepiej wychodzić z perspektywą do nich. Tajlandczycy... chyba za mało ich znam, a tych co znam lubię bardzo
Raz byłam związana z azjatą, koreańczykiem. Miło to był związek i niczego nam nie brakowało, dopóki nie rozdzieliła nas jego praca, a mianowicie wyjazd. Nie utrzymaliśmy związku na odległość, właściwie oboje jesteśmy/byliśmy zbyt zajęci żeby się sobą zajmować. Wiem, wiem... brzmi okropnie, ale tak to już jest. Oboje wybraliśmy karierę, kto wie, może jeszcze się zobaczymy.
A wy? Macie swoje historie?
Każdy preferuje co innego, a nasze preferencje dotyczą właśnie azjatyckich mężczyzn.
Co nam się w nich podoba? Dlaczego nas pociągają? Czy jednak przeszkadza nam coś w nich?
Ile z was było w związku z azjatą? Jak się poznaliście? Jaki on był, a może jest?
Podzielmy się wszystkim właśnie tutaj.
Każdy zaczyna tą przygodę trochę inaczej.
Moja pochodzi od zainteresowaniem muzyką azjatycką, bożeeee... jak mi to namieszało w głowie. Teraz ciężko mi sobie wyobrazić związek z białym facetem. Charaktery pomiędzy jednym, a drugim różnią się tak bardzo. Właściwie w moim przypadku dziele również azjatów na różne typy.

Wiem, może wydać się do dziwne, ale cóż... nie przepadam za japończykami, chociaż poznałam kilku całkiem miłych. Koreańczycy są bardzo otwarci, czasami aż za bardzo, wietnamczycy i chińczycy są małomówni i najlepiej wychodzić z perspektywą do nich. Tajlandczycy... chyba za mało ich znam, a tych co znam lubię bardzo

Raz byłam związana z azjatą, koreańczykiem. Miło to był związek i niczego nam nie brakowało, dopóki nie rozdzieliła nas jego praca, a mianowicie wyjazd. Nie utrzymaliśmy związku na odległość, właściwie oboje jesteśmy/byliśmy zbyt zajęci żeby się sobą zajmować. Wiem, wiem... brzmi okropnie, ale tak to już jest. Oboje wybraliśmy karierę, kto wie, może jeszcze się zobaczymy.
A wy? Macie swoje historie?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- bubel123455
-
- Visitor
-
14 years 9 months ago #22710
by bubel123455
Replied by bubel123455 on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
Hej x woo >.< haha u mnie tez zaczelo sie od muzyki azjatyckiej... najczesniej slucham koreanskiej ale mam piosenki japonskie czy chinskie 
ja osobiscie tez nie przepadam za japonczykami xD nie wiem ale nie widze sie z japonczykiem lol tak samo jak z bialym chlopakiem o_O !! >.<
bylam raz z jednym z Hong Kongu i powiem szczerze ze duzo bardziej wole chinczykow chociaz koreanczykiem bym nie pogardzila
no coz... wszystko jeszcze przede mna ^^
jedno czego bym chiala to to aby mieszkac blizej centrum londynu hehe czesniej bym tam bywala a jest czasami na co popatrzec xD
podobaja mi sie azjaci bo sa w moich oczach duzo slodsi i przystojniejsi od bialych, czarnych i jeszcze innych... a szczegolnie dzieci azjatyckie sa poprostu........!!!

ja osobiscie tez nie przepadam za japonczykami xD nie wiem ale nie widze sie z japonczykiem lol tak samo jak z bialym chlopakiem o_O !! >.<
bylam raz z jednym z Hong Kongu i powiem szczerze ze duzo bardziej wole chinczykow chociaz koreanczykiem bym nie pogardzila

jedno czego bym chiala to to aby mieszkac blizej centrum londynu hehe czesniej bym tam bywala a jest czasami na co popatrzec xD
podobaja mi sie azjaci bo sa w moich oczach duzo slodsi i przystojniejsi od bialych, czarnych i jeszcze innych... a szczegolnie dzieci azjatyckie sa poprostu........!!!

- Kaśka
-
- Visitor
-
13 years 11 months ago #62234
by Kaśka
Replied by Kaśka on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
hehe - u mnie tak samo - muzyka azjatycka
)) skończyło się na tym, że kilka dni temu broniłam licencjat z tego zakresu

- alex169
-
- User is blocked
-
Less
More
- Thank you received: 1
13 years 9 months ago #76674
by alex169
Replied by alex169 on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
My ex-girlfriend is Polish

- Milkis
-
- Visitor
-
13 years 9 months ago #76709
by Milkis
Replied by Milkis on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
I wcale nie, że istnieje też coś haha
- Danielwong423
-
- Visitor
-
13 years 9 months ago #77435
by Danielwong423
Replied by Danielwong423 on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
Milkis , you are Polish too ?
I was on and off with my ex for 3 years
I was on and off with my ex for 3 years
- Anivit
-
- Visitor
-
13 years 9 months ago #77439
by Anivit
Replied by Anivit on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
u mnie sie to zaczelo chyba od muzyki.
- Milkis
-
- Visitor
-
13 years 9 months ago #77635
by Milkis
Replied by Milkis on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
yes Im half polish. Why on and off?
- Marga
-
- User is blocked
-
Less
More
- Thank you received: 16
13 years 9 months ago - 12 years 4 weeks ago #78025
by Marga
Replied by Marga on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
U mnie to była cała wiązanka najpierw japonia i anime, potem muzyka japońska, potem koreańska aż dramy no i oczywiście po drodze spodobali mi sie wszyscy piosenkarze/ aktorzy 
Mnie ogólnie to pociągają strasznie oczy, uwielbiam też ich włosy, i to że w przeciwieństwie do mnie mają śliczne MAŁE noski :<
aktualnie miałam już paru chłopców pochodzących z azji, większość z nich była vietnamczykami (bo w wawie ich najwiecej XD)
ogólnie uważam że związek z azjatą niczym sie nie różni od związku np. z polakiem. oczywiście jeśli oboje sie posługujecie tym samym językiem
człowiek jak człowiek, każdy może mieć inny charater nie ze zwględu na to jaką ma skóre

Mnie ogólnie to pociągają strasznie oczy, uwielbiam też ich włosy, i to że w przeciwieństwie do mnie mają śliczne MAŁE noski :<
aktualnie miałam już paru chłopców pochodzących z azji, większość z nich była vietnamczykami (bo w wawie ich najwiecej XD)
ogólnie uważam że związek z azjatą niczym sie nie różni od związku np. z polakiem. oczywiście jeśli oboje sie posługujecie tym samym językiem

człowiek jak człowiek, każdy może mieć inny charater nie ze zwględu na to jaką ma skóre
Last edit: 12 years 4 weeks ago by Marga.
- Suuushi
-
- Visitor
-
13 years 9 months ago #78027
by Suuushi
Replied by Suuushi on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
How to win me over? Kuchnia Polska. That's all I got to say.
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Main Forum
-
The forum for Asian guys and non-Asian girls
-
Frequently posted threads
- Is it just me or are American girls typically not that interested in Asian men