Hey-Ai Chat

Check out the Hey-Ai discord / chat here !

Polki i Azjaci / Związek z azjatą?

More
14 years 9 months ago #22245 by ice_cream
Wstępnie mówiąc chodzi nam tutaj o znajomości, związki jednak mogą się zdarzyć.
Każdy preferuje co innego, a nasze preferencje dotyczą właśnie azjatyckich mężczyzn.
Co nam się w nich podoba? Dlaczego nas pociągają? Czy jednak przeszkadza nam coś w nich?
Ile z was było w związku z azjatą? Jak się poznaliście? Jaki on był, a może jest?
Podzielmy się wszystkim właśnie tutaj.

Każdy zaczyna tą przygodę trochę inaczej.
Moja pochodzi od zainteresowaniem muzyką azjatycką, bożeeee... jak mi to namieszało w głowie. Teraz ciężko mi sobie wyobrazić związek z białym facetem. Charaktery pomiędzy jednym, a drugim różnią się tak bardzo. Właściwie w moim przypadku dziele również azjatów na różne typy. :blink:
Wiem, może wydać się do dziwne, ale cóż... nie przepadam za japończykami, chociaż poznałam kilku całkiem miłych. Koreańczycy są bardzo otwarci, czasami aż za bardzo, wietnamczycy i chińczycy są małomówni i najlepiej wychodzić z perspektywą do nich. Tajlandczycy... chyba za mało ich znam, a tych co znam lubię bardzo ;-)

Raz byłam związana z azjatą, koreańczykiem. Miło to był związek i niczego nam nie brakowało, dopóki nie rozdzieliła nas jego praca, a mianowicie wyjazd. Nie utrzymaliśmy związku na odległość, właściwie oboje jesteśmy/byliśmy zbyt zajęci żeby się sobą zajmować. Wiem, wiem... brzmi okropnie, ale tak to już jest. Oboje wybraliśmy karierę, kto wie, może jeszcze się zobaczymy.

A wy? Macie swoje historie?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• bubel123455
  • bubel123455's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
14 years 9 months ago #22710 by bubel123455
Replied by bubel123455 on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
Hej x woo >.< haha u mnie tez zaczelo sie od muzyki azjatyckiej... najczesniej slucham koreanskiej ale mam piosenki japonskie czy chinskie :D

ja osobiscie tez nie przepadam za japonczykami xD nie wiem ale nie widze sie z japonczykiem lol tak samo jak z bialym chlopakiem o_O !! >.<
bylam raz z jednym z Hong Kongu i powiem szczerze ze duzo bardziej wole chinczykow chociaz koreanczykiem bym nie pogardzila :D no coz... wszystko jeszcze przede mna ^^
jedno czego bym chiala to to aby mieszkac blizej centrum londynu hehe czesniej bym tam bywala a jest czasami na co popatrzec xD

podobaja mi sie azjaci bo sa w moich oczach duzo slodsi i przystojniejsi od bialych, czarnych i jeszcze innych... a szczegolnie dzieci azjatyckie sa poprostu........!!! :)

• Kaśka
  • Kaśka's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
13 years 11 months ago #62234 by Kaśka
Replied by Kaśka on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
hehe - u mnie tak samo - muzyka azjatycka :))) skończyło się na tym, że kilka dni temu broniłam licencjat z tego zakresu :)

More
13 years 9 months ago #76674 by alex169
My ex-girlfriend is Polish :)

• Milkis
  • Milkis's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
13 years 9 months ago #76709 by Milkis
Replied by Milkis on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
I wcale nie, że istnieje też coś haha

• Danielwong423
  • Danielwong423's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
13 years 9 months ago #77435 by Danielwong423
Replied by Danielwong423 on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
Milkis , you are Polish too ?
I was on and off with my ex for 3 years

• Anivit
  • Anivit's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
13 years 9 months ago #77439 by Anivit
Replied by Anivit on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
u mnie sie to zaczelo chyba od muzyki.

• Milkis
  • Milkis's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
13 years 9 months ago #77635 by Milkis
Replied by Milkis on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
yes Im half polish. Why on and off?

More
13 years 9 months ago - 12 years 4 weeks ago #78025 by Marga
U mnie to była cała wiązanka najpierw japonia i anime, potem muzyka japońska, potem koreańska aż dramy no i oczywiście po drodze spodobali mi sie wszyscy piosenkarze/ aktorzy :)

Mnie ogólnie to pociągają strasznie oczy, uwielbiam też ich włosy, i to że w przeciwieństwie do mnie mają śliczne MAŁE noski :<

aktualnie miałam już paru chłopców pochodzących z azji, większość z nich była vietnamczykami (bo w wawie ich najwiecej XD)

ogólnie uważam że związek z azjatą niczym sie nie różni od związku np. z polakiem. oczywiście jeśli oboje sie posługujecie tym samym językiem :)
człowiek jak człowiek, każdy może mieć inny charater nie ze zwględu na to jaką ma skóre
Last edit: 12 years 4 weeks ago by Marga.

• Suuushi
  • Suuushi's Avatar
  • Visitor
  • Visitor
13 years 9 months ago #78027 by Suuushi
Replied by Suuushi on topic Re: Polki i Azjaci / Związek z azjatą?
How to win me over? Kuchnia Polska. That's all I got to say.